Володимир Гуєвський

Володимир Гуєвський, кінооператор, Заслужений діяч мистецтв України. 
Як оператор-постановник, Володимир працював на картинах "Реєстрація", "Двоє", "Тлумачення сновидінь", "Помаранчева зима", "Мій батько Євген" і зараз ми разом працюємо над проектом "Вагріч і чорний квадрат".

Заслужений діяч мистецтв України 2008 р .

Фільмографія :
•  1987р . «Вечорами після звершень » реж. О.Роднянській Номінація на прмію НІКА
за кращий науково -популярний фільм 1987р .. Приз кінофестівалю «Молодість»
1987р.
• 1988р. « Втомлені міста » реж . О.Роднянській Номінація на Премію НІКА за кращий
документальний фільм 1988р.
• 1989. « Тлумачення сновидінь» реж. А.Загданській Головний приз 1 -го
Всесоюзного кінофестівалю неігрового кіно , за кращий науково -популярний фільм
1989р . Номінація на Премію НІКА за кращий науково -популярний фільм 1989р.
• 1990р. « Місія Рауля Валенберга » реж . О. Роднянський \ 6ч. \ ПРЕМІЯ « НІКА » за
кращий документальний фільм 1990р. ПРИЗ жюрі 17 -го МКФ в Мюнхені 1990р.
ГРАН- ПРІ МКФ в Валенсії 1991р. Номінація на «ФЕЛІКС » за кращий
документальний фільм 1991р. ( Європейська кіноакадемія ).
•  1991р. « Побачення з батьком» реж.О.Роднянській \ 3ч. \ Другий приз СК СРСР, Полоцька
1991р. « Бронзовий дракон» МКФ документальних фільмів в Кракові 1991р.
•  1992р. «Гагарін я вас любила » реж.В.Руденко \ 6ч. \
13
•  1994р. « Прощай СРСР. Фільм Другий » реж. О.Роднянській \ 6ч. \ Премія « НІКА » за
кращий документальний фільм 1994р. У СНД. Гран- прі МКФ в Страсбурзі 1994р .
«Срібний голуб » 37 МКФ в Лейпцигу 1994р. Приз жюрі і приз Фіпресі МКФ в
Ямагата 1995р.
•  Художні фільми:
•  1993р. « Грішниця в масці» реж. С. Ільїнська \ 8ч . \ К -ст ім. Довженка.
•  2008р. «Одного разу я прокинуся» реж. М. Кондрат'єва \ 8ч. \ К-ст ім. Довженка.
•  2004р. «Украдене щастя» реж. А. Дончик \ 180 хв . \ 1 +1 Продакшн .
•  2005р. « Деревенька » реж. О. Фіалко \ 90 хв . \ 1 +1 Продакшн.
•  2006р. «Жага екстриму » реж . А. Дончик \ 90 хв . \ 1 +1 Продакшн.
•  2007р. «Фабрика щастя» реж. А. Сеітаблаєв \ 90 хв. \ ФРЕШПродакшн.
•  2007р. « Антиснайпер» реж. А. Березань \ 90 хв . \ Стармедіа.
•  2007р. « Операція ЧеГеварра » реж. А. Сеітаблаєв \ 90 хв . \ 1 +1 Продакшн.
•  2008р. « Актор» реж. А. Дончик \ 90 хв . \ 1 +1 Продакшн.
•  2008р. «Зів'ялі квіти» реж . А Сеітаблаєв \ 180 хв . \ ФРЕШ - СТАРМЕДІА .
•  2008р. «Осінні турботи» реж. А. Сеітаблаєв \ 90 хв . \ ПІРАМІДА .
•  2009р. «Зовсім інше життя» реж . А. Алешечкин \ 180 хв . \ Нова студія.
• 2009р. <Будинок для двох> реж. А. Алешечкин 90 хв.
• 2009р. Солнцекруг »реж . З. Буадзе \ 90 хв . \ ФРЕШ - Продакшн.
• 2010р. «Зозуля» реж. А. Алешечкин \ 180 хв . \ Нова студія.
• 2010р. «Темні води » реж . А. Сеітаблаєв / 180 хв . \ Нова студія.
• 2011р. < Одного разу як то в Новий рік >> реж. А. Сеітаблаєв 90хв. \ Нова студія .
• 2011р. < Чемпіони з підворіття > реж.А. Сеітаблаєв 180мин . \ Телеканал ІНТЕР \
• 2011р. < Дочка баяніста > 90 хв.  УПС «Росія»