ВЕЧІР УКРАЇНСЬКОГО КІНО У ТЕЛЬ-АВІВІ РАЗОМ ІЗ ГЕННАДІЄМ КОФМАНОМ

7 липня в Українському Культурному центрі при Посольстві України в Ізраїлі  відбувся вечір документального кіно, який відвідав керівник нашої кінокомпанії - продюсер Геннадій Кофман. 

Нам теж було важко повірити, але заради цієї події люди приїздили з інших міст Ізраїлю. Звичайно, у більшості випадків це були вимушені біженці з України. Проте долучились і місцеві жителі, українська діаспора, а також Надзвичайний і Повноважний посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.   

У рамках заходу глядачі і могли побачити дві стрічки - «Причинна» Андрія Щербака та «Земля Івана» Андрія Лисецького. 

«Я дивилась фільм «Земля Івана» не вперше. І точно не востаннє. Для мене цей фільм про свободу, відсутність внутрішніх кордонів та звісно любов до Батьківщини. Світ головного героя зачаровує теплом та самобутністю. Деякі кадри повертають в дитинство, де гратися з собакою та лежати на траві було звичною справою», - поділилася своїм враженням Аташе з питань культури Посольства України в Ізраїлі Марина Посмітна. 

Подію організував Кіноклуб "Знято в Україні"/ Cinema club "Created in Ukraine" спільно з Embassy of Ukraine in the State of Israel.

Обидві стрічки створені кінокомпанією «МАГІКА-ФІЛЬМ» за підтримки ДержКіно України

Фото: Дарья Чеб