ПРЕЗЕНТУЄМО СИНГЛ ТА ВІДЕОКЛІП ЕПІЗОДУ ФІЛЬМУ «ПРИЧИННА»

12 квітня відбудеться міжнародна прем‘єра синглу та відеокліпу «Причинна. Епізод - Time To Forget» від «SHOPPING HOUR». Із цієї пісні розпочався саундтрек до найкращого українського анімаційного фільму 2017 "Причинна" від режисера й художника Андрія Щербака.

Композиторка і саундпродюсерка Таня Ша розповідає: "Ми з режисером вже обговорили всі нюанси сценарію й шукали загальний музичний настрій, шукали мову. І на одному дружньому квартирнику SHOPPING HOUR ми заспівали цю пісню, тоді Андрій сказав - у цьому настрої хочеться перебувати ще й ще"..

До саундтреку фільму пісня «Time To Forget» увійшла в інструментальному варіанті.  Її вже послухали відвідувачі 32 фестивалів у 19 країнах світу, - саме така фестивальна географія "Причинної".

Прем‘єра Епізоду з фільму у супроводі пісні "Time To Forget" відбудеться 12 квітня. Слова написані Танею Ша у співавторстві з Анною Пал. Трек увійде до п’ятого альбому «Закохані» гурту «SHOPPING HOUR», реліз якого очікується найближчим часом.

«SHOPPING HOUR» – україно-сербський етно-лаунж проєкт, що грає й співає музику для душі. Був створений у 2006 році в Києві. У доробку має 5 студійних альбоми в стилях поп, лаунж, лаунж класік. Учасник багатьох українських та міжнародних фестивалів, серед яких «Країна мрій», «ГогольФест», «Джаз Коктебель».

«Причинна» — дебютний анімаційний фільм режисера, автора сценарію та художника Андрія Щербака за мотивами однойменної поетичної балади Тараса Шевченка. Продюсери Геннадій Кофман та Ольга Безхмельниціна. Фільм створено кінокомпанією «МАГІКА-ФІЛЬМ» за підтримки ДержКіно України. Прем'єра стрічки відбулась у 2017 році на Одеському міжнародному кінофестивалі.

Серед нагород фільму: Премія ім. Лесі Українки Кабінету Міністрів України за кращий твір для дітей та юнацтва; «Золота Дзиґа» Української кіноакадемії за кращий анімаційний фільм, 2018; спеціальний приз журі Міжнародного кінофестивалю «КРОК» 2017; гран-прі фестивалю «Відкрита ніч. Дубль - 21».

Тизер синглу та відеокліпу за лінком www.youtube.com